Heeft u interesse in onze machines?

Contact

Over het bedrijf

Machine Verhuur Tabak is een modern, kleinschalig familiebedrijf dat allerlei soorten graafwerkzaamheden uitvoert binnen de grond-, weg- en waterbouw. Onze opdrachtgevers zijn aannemers en ontwikkelaars, maar we werken ook samen met hoveniersbedrijven. De grootte van ons familiebedrijf plus de ervaring en betrokkenheid van ons team, zorgen ervoor dat we optimaal en flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Met name op het gebied van tuinrenovatie en tuinaanleg zijn we hierdoor een veelgevraagde partij binnen de particulieren sector.

Grondverzet groot Amsterdam

Gevestigd in Hoofddorp is Machine Verhuur Tabak sinds 1996 een betrouwbare bekende op het gebied van grondverzet, machineverhuur, transport en leverancier van zand, grond, grind en tegels. Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, ontwikkelaars, groenbedrijven en particulieren in en rondom Amsterdam.

Een kwart eeuw Machine Verhuur Tabak

Onze geschiedenis gaat tot bijna een kwart eeuw terug. De aankoop van een midikraan door oprichter Theo Tabak in 1996 leidde tot een vliegende start van ons bedrijf. Inmiddels hebben zoon Michel en dochter Patricia het stokje over genomen. Michel is verantwoordelijk voor de planning en alle andere zaken en Patricia is verantwoordelijk voor de gehele administratie.

Contact

Heeft u vragen of een project waar wij u bij kunnen helpen?

Klik Hier