Heeft u interesse in onze machines?

Contact

Hoe doen wij het?

Machine Verhuur Tabak verzorgt grondverzet, terreininrichting en tuinaanleg. Op het gebied van tuinaanleg werken we in opdracht van hoveniers, maar we werken ook rechtstreeks voor particulieren.

Alle mogelijke tuinwerkzaamheden, van ontwerp tot complete aanleg kan door ons worden verzorgd.

Tuinrenovatie

Bij tuinrenovatie dragen we zorg voor het afgraven van de grond en het verwijderen van oude materialen als schuren, tuinhuisjes, tegels, beschoeiing en beschutting. Grond en zand wordt door ons afgegraven en groenafval wordt afgevoerd. Het perceel wordt compleet schoon opgeleverd, klaar voor het nieuwe tuinontwerp.

Aanleg tuinen en terreinaanleg

Ook de complete realisatie van een nieuwe privétuinen, bedrijfstuinen of openbare tuinen worden door ons verzorgd. In ons netwerk bevinden zich een aantal gerenommeerde hoveniers en tuindersbedrijven die veelvuldig gebruik maken van onze diensten. Door deze goed werkende bundeling van kennis en krachten komen we precies tot het door onze opdrachtgevers gewenste resultaat.

Grond, grind en tegels

Grond, grind en tegels voor terrein- en tuininrichtingen worden op bestelling geleverd. Wij geven graag maatwerk-advies over de keuzemogelijkheden, toepassingen, verwerkingsmogelijkheden en prijzen. Neem voor alle informatie die je nodig hebt contact met ons op. We helpen graag.

Contact

Heeft u vragen of een project waar wij u bij kunnen helpen?

Klik Hier